Despre Intelcont – contabilitate inteligentă

   Compania IntelCont Consulting SRL este formată din experți contabili și economiști cu experiență, ce oferă servicii complete de contabilitate și consultanță financiară pentru companii. Scopul nostru în oferta de servicii de contabilitate, este de a înlocui un întreg potențial departament contabil și de resurse umane pe care l-ați angaja în cadrul companiei și totodată să vă asigure confortul și liniștea lucrului bine făcut.

   Totul a început de la ideea de creare a unei companii de contabilitate altfel decât toate celelalte. Un serviciu care să lucreze în și pentru interesul clientului; o echipă care să ofere clientului libertatea de a face ceea ce îi place, fără să își bată capul cu partea financiar - contabilă, iar atunci când apar probleme de asemenea ordin - preia iniţiativa în mâinile sale şi vă ajută în soluţionarea acestora.

   E bine știut fapul că pentru a face ceva, este nevoie de dăruire și dragoste față de tot ceea ce faci. Contabilii noștri cunosc contabilitatea, iubesc contabilitatea și vă pot înțelege din prima, scopul fiind de a oferi clienților servicii contabile complete până în cel mai mic detaliu.

   Recunoaştem că din motive obiective, iar uneori şi subiective, este extrem de dificil să găseşti specialişti calificaţi, în special în domeniul evidenţei contabile, unde persistă o necesitate acută de punctualitate, atenţie sporită, responsabilitate, acurateţe şi multe altele. Noi selectăm minuţios personalul nostru ținând cont de potențialul acestuia și de aptitudinile profesionale. Astfel, suntem siguri de ei şi suntem gata de a vă oferi servicii de o înaltă calitate. Clienţii noştri nu vor rămâne singuri în faţa problemelor şi greutăţilor parvenite în decursul derulării afacerii lor, ci dimpotrivă suntem gata să le acordăm tot suportul în soluţionarea acestora. Dorim să implementăm o cultură de afaceri, în special în vederea evidenţei contabile, care va corespunde tuturor standardelor de calitate.

    Intelcont se remarcă prin profesionalism, promptitudine și excelență. De fapt, însăși temelia acestei firme de contabilitate are la bază satisfacția deplină a clientului. Lucrăm cu clientul, pentru și în interesul acestuia. Toți clienții noștri sunt importanți pentru noi. Intelcont tratează fiecare client individual cu aceeași grijă și atenție indiferent de genul de activitate sau de cifra de afaceri.

   Pornind de la motto-ul companiei noastre: „Un singur contabil corupt e mai îngrozitor decât armata inamicului”, Intelcont și-a dorit să pună la dispoziția clientului servicii contabile și de consultanță financiară de o maximă eficiență care să confere siguranță și încredere, să asigure evidența contabilă “la zi”, prezentarea dărilor de semă și a rapoartelor, cât și o gamă largă de servicii auxiliare, clienții fiind eliberați de stresul legat de partea fiscală și contabilă a companiilor sale.

   Acestea fiind spuse, cred că aveți deja conturată în minte o idee cât se poate de clară despre valorile și idealurile noastre. Sperăm că oferindu-vă posibilitatea de a cunoaște detalii „din culisele” afacerii noastre, am reușit să vă expunem transparența și deschiderea noastră către o colaborare bazată pe încredere și respect reciproc care să favorizeze ambele părți.

Cu profund respect,
Echipa Intelcont