Despre IntelCont

Contabilitate inteligentă

Compania IntelCont Consulting SRL este formată din experți contabili și economiști cu experiență, ce oferă servicii complete de contabilitate și consultanță financiară pentru companii.

vision

Misiunea

Intelcont tinde, ca prin oferta de servicii să înlocuiască un întreg potențial departament contabil și de resurse umane pe care l-ați angaja în cadrul companiei și totodată să vă asigure confortul și liniștea lucrului bine făcut.

Valorile noastre

promtitudine

Promtitudine

excelență

Excelență

experiență

Experiență

daruire

Dăruire

profesionalism

Profesionalism

responsabilitate

Responsabilitate

70+

Restituiri
TVA

20+

Ani
experiență

140+

Controale
fiscale

1100+

Salariați
deserviți

184mil.

Impozite
calculate

Mesajul directorului

quot

Pornind de la motto-ul companiei noastre: „Un singur contabil corupt e mai îngrozitor decât armata inamicului”, Intelcont și-a dorit să pună la dispoziția clientului servicii contabile și de consultanță financiară de o maximă eficiență care să confere siguranță și încredere, să asigure evidența contabilă “la zi”, prezentarea dărilor de semă și a rapoartelor, cât și o gamă largă de servicii auxiliare, clienții fiind eliberați de stresul legat de partea fiscală și contabilă a companiilor sale.

Acestea fiind spuse, cred că aveți deja conturată în minte o idee cât se poate de clară despre valorile și idealurile noastre. Sperăm că oferindu-vă posibilitatea de a cunoaște detalii „din culisele” afacerii noastre, am reușit să vă expunem transparența și deschiderea noastră către o colaborare bazată pe încredere și respect reciproc care să favorizeze ambele părți.

director